ТВі оновив сайт

18 Липня 2012
9937
18 Липня 2012
12:40

ТВі оновив сайт

9937
Протягом місяця запуститься повноцінна версія нового сайту
ТВі оновив сайт

Телеканал ТВі 18 липня запустив нову бета-версію свого сайту tvi.ua. Ресурс поки що працює з перебоями: часом сторінка не відкривається.

 

«Це поки що бета-версія. Ми робимо вже наступну, оскільки відбувається багато подій і інтерес до каналу зростає», - повідомив «Детектор медіа» генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

Повна версія сайту має запрацювати протягом місяця і суттєво відрізнятиметься від бета-версії, міститиме новини (як відео, так і текстові), блоги і відеоблоги, коментарі. Ресурс буде не просто сайтом каналу, а самостійним проектом, над яким працюватиме окрема редакція, яка наразі формується, зазначив пан Княжицький.

 

Бета-версією сайту опікується Олександр Омельчук, канал зараз веде перемовини з кандидатурами на посаду головного редактора оновленого повноцінного ресурсу.

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9937
Читайте також
19.07.2012 09:17
Дмитро Гнап, Анастасія Береза, Слідство.Інфо, «Українська правда»
26 081
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду