Спортсмени подякували НТКУ та «Савік Шустер студії» за висвітлення Олімпіади

13 Серпня 2012
5534
13 Серпня 2012
17:49

Спортсмени подякували НТКУ та «Савік Шустер студії» за висвітлення Олімпіади

5534
Спортсмени подякували НТКУ та «Савік Шустер студії» за висвітлення Олімпіади

Спортсмени та тренери подякували Національній телекомпанії України та продакшину «Савік Шустер студія» за висвітлення ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

«Завдяки вашій наполегливій праці та журналістській майстерності цими днями Перший Національний перетворився на справжній спортивний, олімпійський телеканал. За всю історію України жодний телевізійний канал не висвітлював олімпійські події у такому обсязі. Також дякуємо за те, що ви не обмежили висвітлення Олімпіади прямими трансляціями, а створили окрему програму «Олімпійські пристрасті», у якій професійні спортсмени мали змогу висловити свою думку щодо подій у Лондоні, а телеглядачі - ближче познайомитися і перейняти досвід найбільш відомих представників українського спорту», - йдеться у листі спортсменів.

 

Також учасники Олімпіади задоволені тим, як висвітлювались змагання на сайті каналу.

 

Спортсмени та тренери просять канал і після завершення Олімпійських ігор продовжувати висвітлення реального стану як матеріально-технічного забезпечення спорту в Україні, так і нагальних проблем, які є перешкодою для розвитку дитячого та професійного спорту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5534
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nk
4274 дн. тому
Так зване шоу тільки заважало дивитися Олімпіаду. Екзальтована, криклива ведуча в студії, затягнуті інтерв"ю, часто нудні, бо не про Олімпіаду, новини про події, які сталися кілька хвилин тому і всі спортивні фани їх уже побачили. Так от, на третій день Олімпіади, щойно вмикалася студія Олімпійських пристрастей, я особисто перемикала канал. Нехай керівники програми подивляться рейтинги, думаю, не одна я так чинила.
Lastivkar
4275 дн. тому
Дякую спортсменам за гідні виступи. Вони молодці! Кільком притомним коментаторам дякую. Але дякувати за те недоформатне "шову" у «Савік Шустер студії», за те, що доводилось вимикати звук, щоб не пускати до вух цю ахінею. Пробачте, за таке дякувати не можу. Чекаю моменту, коли РигиАнали почнуть піар на здобутках спортсменів. Як не як пакращення.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду