Перший покаже закриття Олімпіади

10 Серпня 2012
7869
10 Серпня 2012
14:15

Перший покаже закриття Олімпіади

7869
На церемонії пройде урочиста хода олімпійців з усього світу
Перший покаже закриття Олімпіади

12 серпня Перший національний покаже трансляцію урочистої церемонії закриття ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Церемонія вийде о 23:00.

 

Олімпіада завершиться концертом - «Симфонія британської музики». У ньому звучатиме музика від творів англійського композитора Едварда Елгара до пісень співачки Адель.

 

За задумом організаторів, послідовність виконання класичних музичних творів та сучасних композицій буде нагадувати симфонію. У церемонії закриття також візьмуть участь Джордж Майкл та гурт Muse, автори та виконавці офіційного гімну лондонської Олімпіади.

 

У «Симфонії британської музики» буде задіяно понад 4 тисячі людей.

 

Також на церемонії пройде урочиста хода олімпійців з усього світу. За традицією, яка зародилася ще у 1956 році в Мельбурні, всі атлети будуть іти разом, що символізуватиме єднання спортсменів з усього світу.

 

Після цього над стадіоном урочисто загасять олімпійський вогонь та піднімуть три прапори - Греції як батьківщини Олімпійських ігор, Великобританії, господарки Олімпіади - 2012, та Бразилії, країни, яка прийматиме наступні Олімпійські ігри.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7869
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду