detector.media
13.08.2012 17:49
Спортсмени подякували НТКУ та «Савік Шустер студії» за висвітлення Олімпіади

Спортсмени та тренери подякували Національній телекомпанії України та продакшину «Савік Шустер студія» за висвітлення ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

«Завдяки вашій наполегливій праці та журналістській майстерності цими днями Перший Національний перетворився на справжній спортивний, олімпійський телеканал. За всю історію України жодний телевізійний канал не висвітлював олімпійські події у такому обсязі. Також дякуємо за те, що ви не обмежили висвітлення Олімпіади прямими трансляціями, а створили окрему програму «Олімпійські пристрасті», у якій професійні спортсмени мали змогу висловити свою думку щодо подій у Лондоні, а телеглядачі - ближче познайомитися і перейняти досвід найбільш відомих представників українського спорту», - йдеться у листі спортсменів.

 

Також учасники Олімпіади задоволені тим, як висвітлювались змагання на сайті каналу.

 

Спортсмени та тренери просять канал і після завершення Олімпійських ігор продовжувати висвітлення реального стану як матеріально-технічного забезпечення спорту в Україні, так і нагальних проблем, які є перешкодою для розвитку дитячого та професійного спорту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY