«Савік Шустер студія» зняла фільми про українських спортсменів для Першого

17 Серпня 2012
9561
17 Серпня 2012
15:30

«Савік Шустер студія» зняла фільми про українських спортсменів для Першого

9561
Всього знято 9 епізодів
«Савік Шустер студія» зняла фільми про українських спортсменів для Першого

З 27 серпня Перший національний покаже документальний цикл «Наші», виробництва «Савік Шустер студія». Проект присвячений українським спортсменам-олімпійцям. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердила Каріна Палаєва, піар-директор продакшн-компанії «Савік Шустер студія».

 

Цикл «Наші» виходитиме по буднях о 17.55. «Савік Шустер студія» зняла 9 епізодів, кожен з яких буде розповідати про окремого спортсмена.

 

Нагадаємо, що трансляція ХХХ літніх Олімпійських ігор  дала змогу Першому національному/«Ері» на два тижні потрапити до топ-6 найрейтинговіших українських телеканалів за аудиторією 18+. Тоді Перший національний з «Савік Шустер студія» запустили проект «Олімпійські пристрасті» і 12 годин на день  в ефірі транслювались олімпійські змагання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9561
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду