Податкова 1 серпня закрила справу проти Княжицького

2 Серпня 2012
6104
2 Серпня 2012
13:20

Податкова 1 серпня закрила справу проти Княжицького

6104
Податкова 1 серпня закрила справу проти Княжицького

1 серпня слідчий відділ податкової міліції у місті Києві закрив кримінальну справу щодо директора ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» Миколи Княжицького. Про це сьогодні, 2 серпня, повідомила прес-служба прокуратури.

 

Постанова податківців про порушення кримінальної справи була скасована прокуратурою 27 липня. 30 липня матеріали кримінальної справи було повернуто до слідчого відділу податкової міліції у місті Києві, який і закрив справу. Також прийнято рішення про повернення вилучених документів представникам підприємства.

 

Учора, 1 серпня, генеральний директор ТВі Микола Княжицький у блозі на «Українській правді» заявив, що попри повідомлення прес-служби прокуратури про скасування постанови справа проти нього досі залишалася відкритою.

 

«Податкова її ще не закрила, постанови про закриття я не маю, вилучені на ТВі документи ніхто не повернув, податкова не відмовилася від судового позову. Маю надію, що тверезий глузд та закон переможуть, і колись це все ж таки відбудеться. Чому все відбувається саме так, я можу лише здогадуватися...», - писав пан Княжицький.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6104
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дадаїст
4287 дн. тому
Дарма закрила!Цей покидьок має бути у тюрьмі, а не тушкою в раде!Сподіваюсь ТК не забула, як Княжицький на службє у Кучми мочив Гонгадзе на ICTV! Ость така у нас опозиція...гірше за регів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду