detector.media
02.08.2012 13:20
Податкова 1 серпня закрила справу проти Княжицького

1 серпня слідчий відділ податкової міліції у місті Києві закрив кримінальну справу щодо директора ТОВ «Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт"» Миколи Княжицького. Про це сьогодні, 2 серпня, повідомила прес-служба прокуратури.

 

Постанова податківців про порушення кримінальної справи була скасована прокуратурою 27 липня. 30 липня матеріали кримінальної справи було повернуто до слідчого відділу податкової міліції у місті Києві, який і закрив справу. Також прийнято рішення про повернення вилучених документів представникам підприємства.

 

Учора, 1 серпня, генеральний директор ТВі Микола Княжицький у блозі на «Українській правді» заявив, що попри повідомлення прес-служби прокуратури про скасування постанови справа проти нього досі залишалася відкритою.

 

«Податкова її ще не закрила, постанови про закриття я не маю, вилучені на ТВі документи ніхто не повернув, податкова не відмовилася від судового позову. Маю надію, що тверезий глузд та закон переможуть, і колись це все ж таки відбудеться. Чому все відбувається саме так, я можу лише здогадуватися...», - писав пан Княжицький.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY