Megogo.net купив права на контент «Союзмультфільму»

24 Липня 2012
9692
24 Липня 2012
12:13

Megogo.net купив права на контент «Союзмультфільму»

9692
На показ 875 мультфільмів
Megogo.net купив права на контент «Союзмультфільму»

Онлайн-кінотеатр Megogo.net купив у «Союзмультфільма» права на показ 875 мультфільмів. Про це повідомляє прес-служба Megogo.net.

 

Це повнометражні та короткометражні мультфільми, зокрема, «Вінні-Пух», «Повернення блудного папуги», «Карлсон», «Кошеня на ім'я Гав»,« Канікули Боніфація»,« Чиполліно », «Крокодил Гена», «Троє з Простоквашина», «Бременські музики», «Казка про царя Салтана», «Блакитне щеня» і багато інших.

 

«Придбання прав на мультфільми нашого дитинства - стратегічна покупка, адже вагома частина аудиторії онлайн-кінотеатру - батьки та їхні діти. Та й кожен з радістю і щасливою посмішкою готовий дивитися ці добрі мультфільми», - коментує Іван Шестаков, директор з маркетингу Megogo.net.

 

Мультфільми доступні на Megogo.net з 24 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду