Megogo.net запустив додаток для LG Smart TV

8 Червня 2012
8715
8 Червня 2012
15:18

Megogo.net запустив додаток для LG Smart TV

8715
Додаток доступний власникам LG Smart TV без додаткового обладнання та безкоштовно
Megogo.net запустив додаток для LG Smart TV

Компанія LG Electronics спільно з онлайн-кінотеатром Megogo.net запускає в країнах Балтії та СНД додаток для LG Smart TV. Про це повідомила прес-служба Megogo.net.



Тепер онлайн-кінотеатр Megogo.net буде доступний власникам LG Smart TV без додаткового обладнання, реєстрації, безкоштовно та в будь-який зручний час.

 

Для того щоб подивитися фільм за допомогою цього сервісу, потрібно відкрити сервіс Megogo, зайти в медіабібліотеку і вибрати фільм. Відеоматеріали надаються як у стандартній якості (SD), так і в форматі з високою роздільною здатністю (HD). Сервіс доступний російською мовою.



Додаток Megogo було розроблено в Україні, відразу після запуску він з'явився в Латвії, Литві, Естонії, Казахстані та інших країнах СНД.



«Ми раді можливості зібрати біля екранів домашніх телевізорів всю родину, друзів для перегляду улюблених фільмів, серіалів і мультфільмів. Також за допомогою програми Megogo.net на телевізорах LG Smart TV ми стали ближчими для людей старшого віку і для тих, у кого не вистачає часу на пошук фільмів в інтернеті», - коментує Іван Шестаков, директор з маркетингу Megogo.net.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду