Megogo.net запустив сервіс безкоштовного розміщення свого контенту на інших сайтах

19 Червня 2012
3670
19 Червня 2012
11:28

Megogo.net запустив сервіс безкоштовного розміщення свого контенту на інших сайтах

3670
Використовуючи плеєр, розроблений онлайн-кінотеатром
Megogo.net запустив сервіс безкоштовного розміщення свого контенту на інших сайтах

З 19 червня будь-який користувач інтернету може безкоштовно розміщувати фільми й інший легальний відеоконтент на будь-якому сайті, блозі, сторінках соціальних мереж, корпоративному ресурсі, використовуючи плеєр, розроблений онлайн-кінотеатром Megogo.net. Про це повідомляє прес-служба відеосервісу.

 

Щоб розмістити відео, необхідно зайти на Megogo.net, вибрати фільм, серіал або телепрограму, потім натиснути кнопку «поділитися», скопіювати код плеєра і вставити його на обраний користувачем ресурс.

 

Для публікації пропонується до 90% всього контенту онлайн-кінотеатру, а кількість вбудованих плеєрів на сторінку - не обмежена.

 

За словами Івана Шестакова, директора з маркетингу Megogo.net, за допомогою вбудованого плеєра користувачі мають можливість переглядати повнометражні фільми, серіали та мультфільми на звичних сайтах. «Хоча в деяких випадках правовласники обмежують якість відео у вбудованому плеєрі, тим не менш, подивитися такі фільми у якості Full HD можна, клікнувши на логотип онлайн-кінотеатру в правому нижньому куті», - говорить він.

 

Поява подібного сервісу - це продовження розвитку Megogo.net як мультиплатформного онлайн-ресурсу, доступного не тільки на різних пристроях, але тепер і будь-яких інтернет-сайтах, зазначають у Megogo.net.

 

У квітні ресурс створив функцію онлайн-перегляду фільмів та іншого відеоконтенту на iPhone і iPad. У травні Megogo з'явився в відеоприставка Dune HD, а з червня як преміум-додаток телевізорів LG Smart TV.

 

Додаток Megogo було розроблено в Україні, відразу після запуску він з'явився в Латвії, Литві, Естонії, Казахстані та інших країнах СНД.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду