Заяви на повторний цифровий конкурс в МХ-5 приймаються з 6 липня до 6 серпня

6 Червня 2012
9846
6 Червня 2012
16:30

Заяви на повторний цифровий конкурс в МХ-5 приймаються з 6 липня до 6 серпня

9846
Заяви на повторний цифровий конкурс в МХ-5 приймаються з 6 липня до 6 серпня

Сьогодні, 6 червня, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення опублікувала в газеті «Голос України» оголошення про повторний цифровий конкурс на вільні місця в мультиплексі МХ-5 (категорія - регіональне та місцеве мовлення).

 

Рішення про проведення повторного регіонального цифрового конкурсу та умови участі в ньому були ухвалені на засіданні регуляторного органу 29 травня на виконання постанови Окружного адміністративного суду міста Києва, який зупинив попередній конкурс, оголошений 2 лютого.

 

На конкурс виставлені 169 вільних місць у МХ-5 у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській і Чернігівській областях та Автономній Республіці Крим, які залишилися після проведеного в серпні 2011 року конкурсу.

 

Повний перелік частот і умов конкурсу.

 

Заяви на участь у конкурсі приймаються з 6 липня по 6 серпня 2012 року.

 

Граничний термін підбиття підсумків конкурсу - 5 жовтня 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9846
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду