Повторний цифровий конкурс для регіональних компаній оголосять не раніше ніж через місяць

2 Вересня 2011
16993
2 Вересня 2011
11:39

Повторний цифровий конкурс для регіональних компаній оголосять не раніше ніж через місяць

16993
Нацрада ще не визначилася з новими умовами конкурсу
Повторний цифровий конкурс для регіональних компаній оголосять не раніше ніж через місяць

Повторний цифровий конкурс для регіональних і місцевих компаній на місця в мультиплексі МХ-5 може бути оголошений не раніше ніж через місяць. Про це на брифінгу повідомив голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов.

 

За його словами, після проведеного в серпні цифрового конкурсу залишилася 151 частота, окрім цього Нацрада отримала заяву ТОВ «ЄС Продакшен груп» (канал UBR) про відмову від виграних 11 частот в обласних центрах, тож їх теж мають виставити на повторний конкурс.

 

«Ми плануємо протягом місяця підготуватися до оголошення щодо проведення повторного конкурсу  на 151 частоту. Також на  конкурс будуть виставлені частоти, від яких відмовився переможець конкурсу на деяких частотах в обласних центрах - канал UBR», - сказав пан Манжосов.

 

Заступник голови Нацради Лариса Мудрак уточила: «Є місяць на оплату ліцензійного збору. І тому ми маємо цей місяць почекати для того, щоб подивитися, можливо, ще якісь компанії переглянуть свій підхід. Навіть коли вони стали переможцями, вони мають право переглянути свої фінансові можливості. Тому чекаємо місяць, а після цього оголошуємо новий конкурс».

 

На запитання «Детектор медіа», чи визначилися вже члени Нацради з новими умовами конкурсу, адже раніше вони заявляли про намір їх змінити, Володимир Манжосов відповів, що Нацраді потрібно ще вивчити це питання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16993
Читайте також
16.08.2011 13:28
Наталія Данькова
84 721
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду