Регіональний цифровий конкурс затримується через постанову суду

15 Травня 2012
14632
15 Травня 2012
19:43

Регіональний цифровий конкурс затримується через постанову суду

14632
Нацрада планувала визначити переможців конкурсу 23 травня, а тепер отримала постанову суду, яка затримує процес
Регіональний цифровий конкурс затримується через постанову суду

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планувала підбити підсумки конкурсу на вільні місця в мультиплексі МХ-5 (регіональне та місцеве мовлення) 23 травня. Однак розгляд цього питання може бути відкладено через постанову суду за позовом однієї з державних телерадіокомпаній. Про це «Детектор медіа» повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

За його словами, вчора (14 травня) Нацрада отримала постанову суду у справі за позовом Новгород-Сіверської регіональної державної ТРК стосовно проведення цього конкурсу.

 

Про що йдеться в постанові, пан Манжосов поки сказати не може. «Поки ми не розглянемо це питання, не побачимо оригіналу постанови, не порадимося з нашими юристами, доти ми не можемо визначити свою позицію (з проведення конкурсу)», - повідомив він.

 

Нагадаємо, підбиття підсумків повторного цифрового конкурсу планувалося 24-25 квітня. Однак Нацрада тоді скасувала заплановані засідання, оскільки не змогла зібрати кворум. На засідання не з'явилися Микола Фартушний, Ірина Опілат і Євген Баранов.

 

Кінцевий термін підбиття підсумків повторного цифрового конкурсу спливає 2 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14632
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду