Ще два переможці конкурсу на місця в МХ-5 не отримають ліцензій

12 Жовтня 2011
20557
12 Жовтня 2011
12:33

Ще два переможці конкурсу на місця в МХ-5 не отримають ліцензій

20557
Ще два переможці конкурсу на місця в МХ-5 не отримають ліцензій

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення скасувала власні рішення про визначення двох компаній з Новограда-Волинського Житомирської області та з Одеси переможцями конкурсу на місця в мультиплексі МХ-5 з регіональним покриттям. Рішення про скасування регулятор прийняв на засіданні 12 жовтня.

 

Йдеться про компанії ПП «Студія Калина» з Новограда-Волинського Житомирської області, яка перемогла в конкурсі в місті Новограді-Волинському, та ПрАТ «Акціонерна радіотелевізійна компанія "Глас"» з Одеси, яка перемогла в конкурсі в місті Одесі, а також  у восьми населених пунктах Одеської області: Березівці, Жовтні, Ізмаїлі, Кам'янському, Ковбасовій Поляні, Котовську, Миколаївці та Сараті. За словами члена Нацради Євгена Баранова, обидва переможці конкурсу на місця в МХ-5 не сплатили ліцензійний збір.

 

Раніше Нацрада скасувала свої рішення про визначення компанії «ЄС Продакшен груп» (канал UBR) переможцем на місця в МХ-5 в 11 обласних центрах, оскільки UBR відмовився від ліцензій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20557
Читайте також
16.08.2011 13:28
Наталія Данькова
84 701
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Любопытный
4551 дн. тому
Почему ничего не делается в МХ-4? Почему не проводится конкурс? Почему в сетке бардак? Почему треть каналов - пустышки ("пластилин")? За что нац.совет получает зарплату???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду