detector.media
29.05.2012 17:26
Сергій Матвієнко став генпродюсером Нового каналу
Сергій Матвієнко став генпродюсером Нового каналу
На посаду він вступить 1 червня

Генеральним продюсером Нового каналу став Сергій Матвієнко. На посаду він вступить 1 червня. Виконавчим продюсером каналу призначено нинішнього генерального продюсера Дмитра Царенка. Про це повідомила прес-служба Нового каналу.

 

До призначення на посаду генпродюсера Сергій Матвієнко був креативним директором Нового каналу.

 

Сергій Матвієнко відповідатиме за формування творчої концепції телеканалу, а Дмитро Царенко, допомагаючи у формуванні, реалізовуватиме її.

 

Кадрова перестановка пов'язана зі зростанням і розширенням власного виробництва на каналі та потребою в систематизації процесів, що відбуваються на Новому, пояснив пан Матвієнко.

 

«Спираючись на перевірені, сильні кадри, які є на каналі, ми як і раніше будемо прагнути включити в роботу максимальну кількість талановитих людей. І вибудувати систему так, щоб вони максимально реалізовувалися в рамках власного виробництва», - зазначив Сергій Матвієнко.

 

Канал найближчим часом реструктуризує виробничий департамент, повідомив Дмитро Царенко. «Основне наше завдання на найближче майбутнє - збільшення власного виробництва. Наша амбіційна мета - виробництво власних серіальних лінійок. Безумовно, це процес не одного дня, а той напрямок, куди нам слід рухатися. На сьогодні ми повністю сконцентровані на осінньому сезоні, презентація якого відбудеться вже за пару місяців», - - розповів пан Царенко.

 

Зміна генерального продюсера стала черговою кадровою перестановкою на Новому каналі. Раніше Новий після 13 років роботи залишила генеральний директор Ірина Лисенко. З 15 травня посаду гендиректора Нового каналу обіймає фінансист Володимир Локотко - виходець із керівної компанії Віктора Пінчука EastOne.

 

Довідка:

Сергій Матвієнко - продюсер, режисер, кліпмейкер. Телевізійну кар'єру почав у 1993 році на каналі РТР. Після чого в якості продюсера працював над телепрограмами й серіалами для російських каналів («Сиди і дивись», «Стриж та інші», «Диск канал»). Обіймав посаду генерального продюсера телеканалу «Русский мир». Творець телеканалу Comedy TV. Був креативним директором Comedy Club Production. Перше знайомство Сергія Матвієнка з українським телебаченням відбулося в рамках проектів Comedy Club Ukraine і скетч-шоу «Файна Юкрайна», де він працював у якості режисера-постановника.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY