Російсько-українська «Фабрика зірок» стартує на Новому каналі 3 червня

29 Травня 2012
11502
29 Травня 2012
13:10

Російсько-українська «Фабрика зірок» стартує на Новому каналі 3 червня

11502
Заплановано п’ять випусків
Російсько-українська «Фабрика зірок» стартує на Новому каналі 3 червня

Спільний проект Нового каналу та «Первого канала» (Росія) - «Фабрика зірок» - стартує в ефірі українського каналу в неділю, 3 червня. Про це повідомляє прес-служба Нового.

 

Проект виходитиме щонеділі о 20:00.

 

Канали виставляють на шоу дві команди по п'ять учасників. Україну представляють «ДіО.фільми», Макс Барських, Еріка, Єва Бушміна та Стас Шурінс, а Росію - Дмитро Колдун, Поліна Гагаріна, Влад Соколовський, Домінік Джокер і Вікторія Дайнеко.

 

Українських співаків куруватимуть Костянтин Меладзе і Наталія Могилевська, російських - Ігор Крутой та Ігор Матвієнко.

 

Зйомки проекту проходять у Москві з 28 по 31 травня. Таким чином, шоу, на відміну від попередніх «Фабрик зірок» на Новому, не буде прямоефірним.

 

Кожен випуск шоу тематичний: у першому епізоді представлятимуть учасників, у другому учасники співатимуть ретро-шлягери, у третьому - «фабриканти» співатимуть у дуеті із зіркою, у четвертому - виконають світові хіти, а п'ятий епізод стане фінальним.

 

Змагання стилізовані за принципом боксерського поєдинку. Переможців визначатиме журі (без глядацького голосування). У журі виступлять Юрій Нікітін, Віктор Дробиш, Лоліта тощо.

 

Нагадаємо, за схожим форматом був побудований проект каналу СТБ «Зірковий ринг».

 

Новий канал у попередні роки випустив в ефір три сезони «Фабрики зірок», суперфінал, участь у якому взяли найкращі учасники трьох сезонів, а також четвертий сезон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11502
Читайте також
23.11.2009 16:38
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
25 331
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Новый стареет
4350 дн. тому
Это кому-то будет интересно: выиграет барских у дайнеко или нет? Косте и Могиле мало эфиров?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду