Новий канал покаже документальний фільм про «Фабрику зірок-4»

18 Серпня 2011
17889
18 Серпня 2011
13:28

Новий канал покаже документальний фільм про «Фабрику зірок-4»

17889
Новий канал покаже документальний фільм про «Фабрику зірок-4»

Новий канал зняв двосерійний документальний фільм про «Фабрику зірок-4». Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Перший фільм, який вийде в ефірі 26 серпня о 22:50, розповідатиме про всі події, які відбувалися за лаштунками під час кастингів, «і про те, яким треба бути, щоб потрапити в число обраних фабрикантів».

Другий фільм, який транслюватимуть 27 серпня о 22:00, присвячений життю в Зірковому будинку.

 

«У фільмі ми хочемо показати життя Зірковому будинку і більше познайомити глядачів з фабрикантами... Зараз вирішується їхня доля, адже продовжувати боротьбу за місце у фіналі зможуть тільки 16 чоловік з 21. Конкуренція буде жорсткою», - коментує шеф-редактор фільму Ольга Булкіна.

 

Нагадаємо, у липні Новий канал запустив проект «Хочу на "Фабрику"!» з учасниками фінального кастингу майбутнього шоу «Фабрика зірок-4». Прямоефірна частина «Фабрики» стартує 28 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17889
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду