Новий канал запустив онлайн-проект «Фан Фабрика»

14 Жовтня 2011
12759
14 Жовтня 2011
16:36

Новий канал запустив онлайн-проект «Фан Фабрика»

12759
Новий канал запустив онлайн-проект «Фан Фабрика»

Медіагрупа StarLightMedia запустила онлайн-проект «Фан Фабрика». Він став другим інтерактивним онлайн-ресурсом групи після проекту «Х-фактор онлайн», що стартував у 2010 році. Про це повідомляє піар-служба сейлз-хаусу StarLight Brand Content.

 

«Фан Фабрика» стартувала на початку жовтня. Її розробили digital-департамент сейлз-хаусу StarLight Brand Content, Новий канал та агентство цифрового маркетингу Prodigi.

 

Проект створений для прихильників шоу «Фабрика зірок - 4». Користувачі «Фан Фабрики» отримали можливість безпосередньо змінювати сюжетну лінію «Фабрики зірок - 4», вступаючи у фан-клуби «фабрикантів» і допомагаючи їм набирати бали (що дає можливість не залишити проект при голосуванні в номінації), а також відправляти їм спеціальні завдання для виконання.

 

За даними піар-служби, показники відвідуваності ресурсу удвічі випереджають найближчих конкурентів серед онлайн-талант-шоу. Переглянуто вже понад 3,5 млн сторінок, а менш ніж за три тижні (з початку тестової роботи) сайт відвідали понад 350 тис. користувачів, із них понад 160 тис. - унікальних відвідувачів, 15% із них дізналися про проект завдяки соціальним мережам.

 

Генеральний директор StarLight Brand Content Андрій Партика зазначає, що група StarLightMedia має великі амбіції в інтернеті, де має чимало ідей та планує стати лідером.

 

«Із запуском цього проекту ми отримали відчутне зростання інтересу з боку інтернет-користувачів і до самого телешоу "Фабрика зірок - 4". Статистика відвідуваності проекту і телеперегляду за цією цільовою аудиторією показує гарні темпи зростання від програми до програми», - каже директор з маркетингу Нового каналу Максим Дибенко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12759
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
4585 дн. тому
ФанФаьрика уже около месяца как стартовала
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду