Новий канал запускає шоу «Хочу на “Фабрику”!»

7 Липня 2011
15201
7 Липня 2011
13:32

Новий канал запускає шоу «Хочу на “Фабрику”!»

15201
Новий канал запускає шоу «Хочу на “Фабрику”!»

Новий канал запускає проект «Хочу на "Фабрику"!» з учасниками фінального кастингу майбутнього шоу «Фабрика зірок-4». Про це повідомляє прес-служба.

 

Прем\'єра програми вийде в неділю, 10 липня, о 22:00.

 

«Щоб показати всі таланти, які прийшли на фінальний кастинг "Фабрики зірок-4", ми вирішили зняти окрему програму», - пояснює директор департаменту розважальних програм Нового каналу Вікторія Забулонська та уточнює, що «Хочу на "Фабрику"!» нагадуватиме шоу Нового «Хочеш? Співай!».

 

У липні та серпні на Новому вийде шість випусків програми тривалістю 1,5 години.

 

За час зйомок члени журі - музичний продюсер «Фабрики зірок-4» Сергій Кузін, хореограф Олена Коляденко і саунд-продюсер Геннадій Пугачов - переглянули 70 конкурсантів. Серед них - 11 учасників, відібраних на «Фабрику зірок», а також ті, хто почув «Ні» чи отримав порожній конверт, який свідчить про те, що учаснику дають іще один шанс.

 

Тих, хто отримав порожні конверти, відправлять у хореографічні класи, до звукозаписувальної студії, до режисера-постановника, до стиліста, щоб людина могла максимально показати свій талант.

 

Також, за інформацією прес-служби, в ефірі «Хочу на "Фабрику"!» вперше пролунає гімн «Фабрики зірок-4», автором якого стала Ольга Калабан, а композиторами - саунд-продюсер Геннадій Пугачов і музичний продюсер шоу Сергій Кузін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15201
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cjdrum
4667 дн. тому
Видел. Очень непрофессиональнаЯ программа.Новому каналу должно быть стыдно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду