detector.media
29.05.2012 13:10
Російсько-українська «Фабрика зірок» стартує на Новому каналі 3 червня
Заплановано п’ять випусків

Спільний проект Нового каналу та «Первого канала» (Росія) - «Фабрика зірок» - стартує в ефірі українського каналу в неділю, 3 червня. Про це повідомляє прес-служба Нового.

 

Проект виходитиме щонеділі о 20:00.

 

Канали виставляють на шоу дві команди по п'ять учасників. Україну представляють «ДіО.фільми», Макс Барських, Еріка, Єва Бушміна та Стас Шурінс, а Росію - Дмитро Колдун, Поліна Гагаріна, Влад Соколовський, Домінік Джокер і Вікторія Дайнеко.

 

Українських співаків куруватимуть Костянтин Меладзе і Наталія Могилевська, російських - Ігор Крутой та Ігор Матвієнко.

 

Зйомки проекту проходять у Москві з 28 по 31 травня. Таким чином, шоу, на відміну від попередніх «Фабрик зірок» на Новому, не буде прямоефірним.

 

Кожен випуск шоу тематичний: у першому епізоді представлятимуть учасників, у другому учасники співатимуть ретро-шлягери, у третьому - «фабриканти» співатимуть у дуеті із зіркою, у четвертому - виконають світові хіти, а п'ятий епізод стане фінальним.

 

Змагання стилізовані за принципом боксерського поєдинку. Переможців визначатиме журі (без глядацького голосування). У журі виступлять Юрій Нікітін, Віктор Дробиш, Лоліта тощо.

 

Нагадаємо, за схожим форматом був побудований проект каналу СТБ «Зірковий ринг».

 

Новий канал у попередні роки випустив в ефір три сезони «Фабрики зірок», суперфінал, участь у якому взяли найкращі учасники трьох сезонів, а також четвертий сезон.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY