Перший покаже фінал класичного «Євробачення-2012» 11 травня

7 Травня 2012
7747
7 Травня 2012
14:02

Перший покаже фінал класичного «Євробачення-2012» 11 травня

7747
Україну на 16-му конкурсі представлятиме скрипаль зі Львова
Перший покаже фінал класичного «Євробачення-2012» 11 травня

11 травня о 22:20 Перший національний канал покаже фінал Міжнародного конкурсу класичної музики «Молоді музиканти Євробачення-2012». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«"Класичне Євробачення" є спільним міжнародним проектом, який збирає найкращих молодих музикантів у сфері класичної музики на міжнародній платформі перед широкою телеаудиторією», - йдеться в повідомленні.

 

Змагання молодих європейських виконавців академічної музики проводиться Європейською мовною спілкою (EBU) кожні два роки. У конкурсі беруть участь виконавці не старші 19 років, які грають на різноманітних музичних інструментах: цимбалах, скрипці, кларнеті, фортепіано, альті, віолончелі, кларнеті, фаготі та інших.

 

16-й конкурс молодих музикантів «Молоді музиканти Євробачення-2012» уже вшосте пройде в столиці Австрії - Відні. У конкурсі свої країни представлятимуть 14 телекомпаній - членів EBU, серед яких і Україна.

 

Нагадаємо, Україну на класичному «Євробаченні-2012» представлятиме 18-річний скрипаль зі Львова Богдан Івасик. Він переміг у національному відборі, який провела Національна телекомпанія України (Перший національний канал)

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7747
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду