detector.media
07.05.2012 14:02
Перший покаже фінал класичного «Євробачення-2012» 11 травня
Україну на 16-му конкурсі представлятиме скрипаль зі Львова

11 травня о 22:20 Перший національний канал покаже фінал Міжнародного конкурсу класичної музики «Молоді музиканти Євробачення-2012». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«"Класичне Євробачення" є спільним міжнародним проектом, який збирає найкращих молодих музикантів у сфері класичної музики на міжнародній платформі перед широкою телеаудиторією», - йдеться в повідомленні.

 

Змагання молодих європейських виконавців академічної музики проводиться Європейською мовною спілкою (EBU) кожні два роки. У конкурсі беруть участь виконавці не старші 19 років, які грають на різноманітних музичних інструментах: цимбалах, скрипці, кларнеті, фортепіано, альті, віолончелі, кларнеті, фаготі та інших.

 

16-й конкурс молодих музикантів «Молоді музиканти Євробачення-2012» уже вшосте пройде в столиці Австрії - Відні. У конкурсі свої країни представлятимуть 14 телекомпаній - членів EBU, серед яких і Україна.

 

Нагадаємо, Україну на класичному «Євробаченні-2012» представлятиме 18-річний скрипаль зі Львова Богдан Івасик. Він переміг у національному відборі, який провела Національна телекомпанія України (Перший національний канал)

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY