Переможець «Голосу країни-2» запише альбом з Universal Music Group

5 Травня 2012
6895
5 Травня 2012
20:06

Переможець «Голосу країни-2» запише альбом з Universal Music Group

6895
Павло Табаков розповів про найближчі плани після тріумфу у шоу каналу «1+1»
Переможець «Голосу країни-2» запише альбом з Universal Music Group
Переможець «Голосу країни-2» Павло Табаков розповів про творчі плани. Ними вокаліст поділився під час зустрічі у регіональному прес-центрі «Укрінформ»
 
Нагадаємо, здобувши перемогу в «Голосі країни», співак отримав змогу підписати контракт із всесвітньо відомою компанією звукозапису Universal Music Group. «Завдяки цій співпраці, я планую записати свій п`ятий альбом, де лунатимуть твори різними мовами», - розповів Павло Табаков. Така співпраця, за словами вокаліста, дасть йому можливість вийти на європейський пісенний ринок.
 
 
Також, за словами співака, він вирірішив подякувати львів`янам за підтримку під час голосуання сольним концертом просто неба в супроводі симфонічного оркестру «INSO-Львів».  На честь Дня Львова, святкування якого розпочалось у суботу, переможець «Голосу країни-2» виступить сьогодні на площі Ринок зі світовими хітами і власними творами.
 

За його словами, усі, хто прийде, зможуть побачити на сцені також білий рояль, за яким йому не вдалось виступити на «Голосі країни». Цього ж разу Павло Табаков планує заспівати під його акомпанемент україномовну версію хіта Шарля Азнавура «Вічна любов» («Une Vie D`Amour»), що завоював широку популярність завдяки художній стрічці «Тегеран-43». 
 
 
Як повідомляла  «Детектор медіа», Павло Табаков переміг у шоу «Голос країни - 2» 29-го квітня 2012-го року. Здібності співака відзначила і радіостанція «Хіт FM». За умовами шоу, він отримає 100 ротацій в радіоефірі.
 
 
«Голос країни» - українська адаптація формату The Voice of... компанії Talpa. Учасники проекту конкурують за вокальними здібностями. Окрім вокалістів, головними дійовими особами шоу є 4 коучі – авторитетні предсавники шоу-бізнесу, кожен із яких представляє певний музичний жанр.  


«Детектор медіа»
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6895
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вова
4384 дн. тому
Помилка у статті. якшо він переміг то отримав би у суперфіналі більше 50 відсотків. 40 з чимось відсотків він отримав у простому фіналі
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду