detector.media
16.04.2012 13:51
Розпочинається акредитація на Євро-2012
Є шанси, що медіацентр працюватиме, як по нотах. Його розташовано у приміщенні Національної музичної академії ім. Петра Чайковського
У вівторок, 17 квітня 2012 року, розпочнеться офіційна акредитація усіх засобів масової інформації у медіацентр Приймаючого міста Києва. Про це повідомляє сайт Київської міськдержадміністрації.
 
 
Зареєструватисся представники ЗМІ зможуть на сайті медіацентру Приймаючого міста Києва. Він розташований у приміщенні Національної музичної академії імені Петра Чайковського на вул. Городецького 1/3. Розпочне роботу 7-го серпня і працюватиме протягом усього періоду проведення Євро-2012 до 2-го липня.
 
 
За інформацією КМДА, прес-центр обладнано комп’ютерами, «потужним WI-FI», принтерами, кабінками для монтажу відеоматеріалів, шафами для зберігання особистих речей, кафе і місцями для відпочинку тощо. Також тут передбачено «великий глядацький зал для проведення прес-конференцій та неймовірний вид на офіційну фан-зону»
 

Для акредитації потрібно заповнити анкету буде розміщено на сайті Приймаючого міста Києва та надіслати її за адресою accreditation@city-kyiv.com.ua. 
 
 
Надана перепустка  забезпечує право відвідувати події, що відбуватимуться у медіа-центрі.
 

Представники ЗМІ, акредитовані до медіа-центру УЄФА на НСК «Олімпійський», акредитацію до медіа-центру Приймаючого міста Києва отримають автоматично.
 
 
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY