«Говорить Україна» стартувало вдало

17 Квітня 2012
9841
17 Квітня 2012
15:48

«Говорить Україна» стартувало вдало

9841
Ток-шоу взяло рейтинг 4,88%, частку 13,68% за 18+, «50 тис.+»
«Говорить Україна» стартувало вдало

16 квітня прем'єра соціального ток-шоу «Говорить Україна» на каналі «Україна» взяла рейтинг 4,88%, частку 13,68% за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+». Тут і далі наведено попередні дані overnight компанії GfK Ukraine.

 

За вибіркою «Вся Україна» показники нижчі: рейтинг 4,38%, частка 12,5%.

 

Програма вийшла у слоті 19:20-20:00, темою першого випуску була «Злочин без покарання».

 

Минулого тижня (9-15 квітня) «Україна» мала середню частку 12,33% за «50 тис.+» та 11,93%. Таким чином, нове ток-шоу перевищило середні показники каналу.

 

За інформацією прес-служби каналу «Україна», максимальна частка програми становила 15,8% (за 18+, «50 тис.+). Канал став лідером слоту серед національних каналів за понеділок.

 

Нагадаємо, у ток-шоу «Говорить Україна» обговорюються події, які вразили країну, і проблеми, значущі для тисяч людей. Кожна з них розкривається через конкретні людські долі та думки. Програму веде російський тележурналіст Олексій Суханов.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна», «50 тис.+». Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізує GFK Ukraine і компанія «Комунікаційний альянс», надані Індустріальним телевізійним комітетом (ІТК). Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9841
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
правда
4390 дн. тому
Вранье. В студии актеры. Нет драматизма, конкретики, концовка без конца. Первая тема напоминает первый выпуск" Все свои" на Интере.Очень растянуто и скучно. И это главное ток-шоу. Где-то уже это было.Посмотрим рейтинги спустя две недели.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду