detector.media
20.03.2012 13:14
«Україна» запустить соціальне шоу «Говорить Україна»
21 і 22 березня - зйомки

Телеканал «Україна» готує до зйомки нове соціальне ток-шоу під назвою «Говорить Україна». У проекті обговорюватимуться гостросоціальні теми. Про це повідомляє «Телепростір» з посиланням на сайт kastingtv.com.ua.

 

Наразі відомо, що проект передбачатиме активну участь присутніх у залі глядачів, які повинні вміти грамотно висловлюватись на соціальні теми. Ведучий шоу обиратиме, кому із присутніх у залі давати слово. Хто саме стане ведучим, наразі невідомо.

 

Зйомки ток-шоу пройдуть в одному з павільйонів кіностудії ім. О. Довженка 21 та 22 березня.

 

У прес-службі «України» інформацію про новий проект пообіцяли надати 21 березня.

 

Нагадаємо, канал «Інтер» також готує до запуску соціальне ток-шоу під назвою «Про життя». Ведучим шоу є Андрій Пальчевський. Продюсером - Оксана Панасівська. Шоу має виходити по буднях у вечірньому праймі. Перші ефіри ток-шоу уже відзняті. Старт проекту заплановано на квітень. У подальшому «Про життя» має виходити у прямому ефірі.

 

За форматом ток-шоу близьке до ток-шоу Андрія Малахова «Пусть говорять», що виходить на російському «Первом канале». В Україні шоу транслює протягом кількох років канал «Україна» у денному слоті.

 

Своє соціальне ток-шоу запустив 24 січня і Перший національний - це проект «Шустер life. Адреналін» виробництва «Савік Шустер студії», у якому в студії обговорюють гостросоціальні проблеми. Програма виходить щовівторка о 21:25.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY