«Футбол» і «Футбол+» вийдуть на Xtra TV 1 червня

29 Лютого 2012
8120
29 Лютого 2012
19:40

«Футбол» і «Футбол+» вийдуть на Xtra TV 1 червня

8120
«Футбол» і «Футбол+» вийдуть на Xtra TV 1 червня

ТОВ «Медіа Група Україна» підписало договір з оператором супутникового телебачення Xtra TV (ТОВ «ІстілТелеком Україна») про право розповсюдження сигналу каналів «Футбол» та «Футбол+». Про це повідомляє прес-служба Xtra TV.

 

Договір не є ексклюзивним і дійсний до 2015 року. За його умовами, з 1 червня 2012 року для всіх користувачів послуг телебачення Xtra TV відкривається можливість підписатись на новий тематичний пакет «Футбол» і переглядати телеканали «Футбол» та «Футбол +». Нагадаємо, що «Футбол» є офіційним транслятором Євро-2012 і покаже всі поєдинки цього чемпіонату.

 

Пакет «Футбол» можна буде підключити окремо від будь-якого з тематичних пакетів Xtra TV, його ціна становитиме 29 грн на місяць. При цьому на цей пакет не надаватимуться знижки, але діятимуть знижки на інші пакети при замовленні одразу кількох.

 

«Потенційно 3 млн українських користувачів FTA (free-to-air, безкоштовного. - ТК) супутникового телебачення мають шанс спостерігати Євро-2012 і провідні футбольні змагання, підключившись до пакету "Футбол" від Xtra TV», - відзначив директор ISTIL Telecom Джеймс Філліпофф.

 

Водночас генеральний директор ТОВ «Медіа Група Україна» Федір Огарков сказав, що його компанія намагається зробити спортивну групу телеканалів максимально якісною: як по заповненню контенту, так і по їх доступності.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла про можливість виходу «Футболу» і «Футболу+» на платформу Xtra TV з 1 червня, оскільки договір цих каналів із супутниковим оператором Viasat із цієї дати більше не буде ексклюзивним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8120
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду