detector.media
29.02.2012 19:40
«Футбол» і «Футбол+» вийдуть на Xtra TV 1 червня

ТОВ «Медіа Група Україна» підписало договір з оператором супутникового телебачення Xtra TV (ТОВ «ІстілТелеком Україна») про право розповсюдження сигналу каналів «Футбол» та «Футбол+». Про це повідомляє прес-служба Xtra TV.

 

Договір не є ексклюзивним і дійсний до 2015 року. За його умовами, з 1 червня 2012 року для всіх користувачів послуг телебачення Xtra TV відкривається можливість підписатись на новий тематичний пакет «Футбол» і переглядати телеканали «Футбол» та «Футбол +». Нагадаємо, що «Футбол» є офіційним транслятором Євро-2012 і покаже всі поєдинки цього чемпіонату.

 

Пакет «Футбол» можна буде підключити окремо від будь-якого з тематичних пакетів Xtra TV, його ціна становитиме 29 грн на місяць. При цьому на цей пакет не надаватимуться знижки, але діятимуть знижки на інші пакети при замовленні одразу кількох.

 

«Потенційно 3 млн українських користувачів FTA (free-to-air, безкоштовного. - ТК) супутникового телебачення мають шанс спостерігати Євро-2012 і провідні футбольні змагання, підключившись до пакету "Футбол" від Xtra TV», - відзначив директор ISTIL Telecom Джеймс Філліпофф.

 

Водночас генеральний директор ТОВ «Медіа Група Україна» Федір Огарков сказав, що його компанія намагається зробити спортивну групу телеканалів максимально якісною: як по заповненню контенту, так і по їх доступності.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла про можливість виходу «Футболу» і «Футболу+» на платформу Xtra TV з 1 червня, оскільки договір цих каналів із супутниковим оператором Viasat із цієї дати більше не буде ексклюзивним.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY