Азаров зобов’язав міністрів щосереди спілкуватися з журналістами

13 Лютого 2012
8576
13 Лютого 2012
12:00

Азаров зобов’язав міністрів щосереди спілкуватися з журналістами

8576
Глава уряду доручив забезпечити журналістів максимально зручними та комфортними умовами роботи
Азаров зобов’язав міністрів щосереди спілкуватися з журналістами

Прем'єр-міністр Микола Азаров дав доручення членам уряду щосереди після засідань Кабінету Міністрів спілкуватися з журналістами, про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

 

«Щосереди після завершення засідань Кабінету Міністрів кожен міністр повинен ввести в постійну практику особисте спілкування з журналістами», - йдеться у повідомленні.

 

Місцем для проведення інтерв'ю та коментування діяльності уряду визначено хол біля прес-центру секретаріату Кабміну, що на шостому поверсі будинку уряду.

 

У Кабміні обіцяють оприлюднювати теми брифінгів та імена спікерів. Водночас представникам ЗМІ пропонується завчасно направляли свої пропозиції стосовно участі у брифінгах та коментуванні керівників міністерств та відомств.

 

Керівникам відомств поставлено завдання забезпечити особисте спілкування із журналістами з метою оприлюднення рішень, ухвалених урядом.

 

Нагадаємо, про погіршення умов роботи журналістів у Кабміні йшлося на засіданнях Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова при Президентові України. Члени робочої групи надали представникам секретаріату КМУ пропозиції щодо покращення умов роботи журналістів в будівлі уряду.

 

«Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів вже врахував зауваження, які надійшли від ЗМІ, зокрема, щодо завчасного інформування про брифінги, які проводяться в прес-центрі Кабінету Міністрів. Наразі разом з анонсом про проведення засідання уряду оприлюднюються теми брифінгів та імена спікерів.

 

Водночас прес-служба Кабміну готова розглянути й інші пропозиції щодо покращення організації роботи журналістів. Для цього пропонується, щоб представники ЗМІ завчасно направляли свої пропозиції стосовно участі у брифінгах та коментуванні керівників міністерств та відомств. Про свої побажання працівники ЗМІ можуть повідомити за телефонами акредитації Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю (або надіслати на електрону адресу accreditgovua@ukr.net з поміткою в темі повідомлення пропозиції по брифінгах)», - йдеться на сайті уряду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8576
Читайте також
07.02.2012 12:33
Анастасия Береза,«Українська правда»
25 813
02.09.2011 10:26
Олексій Братущак, «Українська правда»
33 991
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду