Азаров вимагає від міністрів спілкуватись з пресою

1 Лютого 2012
9070
1 Лютого 2012
10:12

Азаров вимагає від міністрів спілкуватись з пресою

9070
Азаров вимагає від міністрів спілкуватись з пресою

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від всіх міністрів спілкування з журналістами. Про це він заявив 1 лютого, відкриваючи засідання уряду, пише «Українська правда».

 

За його словами, головною претензією журналістів є те, що члени уряду є недоступними для питань преси.

 

«Всі рішення мають бути прозорими публічно роз'ясненими. На все, що цікавить людей, ви повинні дати відповіді. Наполягаю, щоб члени уряду безумовно і оперативно відповідали на запити журналістів постійно, щодня, а не час від часу за бажанням», - заявив Азаров.

 

Нагадаємо, прес-служба уряду нещодавно завила, що готова провести низку дій для поліпшення роботи журналістів, які висвітлюють роботу уряду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9070
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду