Урядовий прес-центр перенесуть від зали засідань на інший поверх

22 Червня 2011
16821
22 Червня 2011
20:30

Урядовий прес-центр перенесуть від зали засідань на інший поверх

16821
Журналісти працюватимуть на шостому, уряд – на сьомому
Урядовий прес-центр перенесуть від зали засідань на інший поверх

Восени, після реконструкції зали засідань уряду, прес-центр переїде на інший поверх. Журналісти працюватимуть на шостому поверсі, а урядовці - на сьомому, тимчасом як зараз урядова зала засідань та прес-центр - це суміжні кімнати. У прес-центр вестимуть відеотрансляцію вступного слова прем'єра, туди ж виходитимуть і спікери, повідомляє Gazeta.ua.

 

«Це пов'язане з реконструкцією зали засідань уряду, - пояснив прес-секретар прем'єра Віталій Лук'яненко. - Вона буде відбуватися влітку. Прес-центр після реконструкції розмістять на шостому поверсі. У самій залі засідань обладнають місце для знімальних груп. Буде спеціальний подіум для їх роботи».

 

Необхідність проводити реконструкцію будівлі обґрунтовують технічним станом поверхів.

 

«Перекриття дерев'яне, дах, щоб не збрехати, мабуть, п'ятдесятирічний. Чесно кажучи, на горищі стоять тазики, щоб дощову воду збирати. Двічі на рік доводиться робити аварійний ремонт покрівлі, горища та перекриття. Це перша головна причина. Друга - створення кращих, належних умов для роботи засідань уряду та для журналістів. Журналісти й самі нарікали на тисняву у залі», - пояснив пан Лук'яненко.

 

Завершення робіт заплановане на осінь. Але точної дати прес-секретар прем'єра не повідомив. Також він не сказав, у скільки обійдеться виконання робіт.

 

«Поки буде відбуватися реконструкція, засідання уряду та їх висвітлення будуть організовані за тимчасовою схемою. Коли вона буде погоджена, її оприлюднить департамент інформації», - додав він.

 

На запитання, чи матимуть нетелевізійні журналісти доступ на сьомий поверх, він відповів: «Як саме буде організована схема, я поки не можу вам сказати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16821
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду