detector.media
13.02.2012 12:00
Азаров зобов’язав міністрів щосереди спілкуватися з журналістами
Глава уряду доручив забезпечити журналістів максимально зручними та комфортними умовами роботи

Прем'єр-міністр Микола Азаров дав доручення членам уряду щосереди після засідань Кабінету Міністрів спілкуватися з журналістами, про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

 

«Щосереди після завершення засідань Кабінету Міністрів кожен міністр повинен ввести в постійну практику особисте спілкування з журналістами», - йдеться у повідомленні.

 

Місцем для проведення інтерв'ю та коментування діяльності уряду визначено хол біля прес-центру секретаріату Кабміну, що на шостому поверсі будинку уряду.

 

У Кабміні обіцяють оприлюднювати теми брифінгів та імена спікерів. Водночас представникам ЗМІ пропонується завчасно направляли свої пропозиції стосовно участі у брифінгах та коментуванні керівників міністерств та відомств.

 

Керівникам відомств поставлено завдання забезпечити особисте спілкування із журналістами з метою оприлюднення рішень, ухвалених урядом.

 

Нагадаємо, про погіршення умов роботи журналістів у Кабміні йшлося на засіданнях Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова при Президентові України. Члени робочої групи надали представникам секретаріату КМУ пропозиції щодо покращення умов роботи журналістів в будівлі уряду.

 

«Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів вже врахував зауваження, які надійшли від ЗМІ, зокрема, щодо завчасного інформування про брифінги, які проводяться в прес-центрі Кабінету Міністрів. Наразі разом з анонсом про проведення засідання уряду оприлюднюються теми брифінгів та імена спікерів.

 

Водночас прес-служба Кабміну готова розглянути й інші пропозиції щодо покращення організації роботи журналістів. Для цього пропонується, щоб представники ЗМІ завчасно направляли свої пропозиції стосовно участі у брифінгах та коментуванні керівників міністерств та відомств. Про свої побажання працівники ЗМІ можуть повідомити за телефонами акредитації Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю (або надіслати на електрону адресу accreditgovua@ukr.net з поміткою в темі повідомлення пропозиції по брифінгах)», - йдеться на сайті уряду.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY