ZIK запускає денний випуск новин

31 Січня 2012
16086
31 Січня 2012
11:37

ZIK запускає денний випуск новин

16086
ZIK запускає денний випуск новин

З 1 лютого на телеканалі ZIK стартує денний випуск новин «Огляд дня», котрий виходитиме в ефір по буднях о 12:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Структура денного випуску - розвиток топ-теми попереднього дня, найцікавіші події за ніч та ранок, а також анонси подій, котрі відбудуться у перерві між денним та головним вечірнім випуском о 21:00.

 

«Новини будуть не студійними, а динамічною добіркою сюжетів загальною тривалістю до 20 хвилин. Звичайно, після головних новин ітимуть економіка та спорт, а також курси валют і прогноз погоди», - зазначила головний редактор телеканалу ZIK Ірина Сандуляк.

 

 

За словами генерального продюсера телеканалу ZIK Дмитра Добродомова, телеканал розширює не лише час інформаційного мовлення, але й географію: «Раніше журналісти програми новин показували здебільшого події у Львові, але кілька місяців тому ZIK розпочав висвітлювати й актуальні події зі всієї Західної України. Зараз і в програмі новин "Огляд дня", і в підсумковому "Погляді на тиждень" - не лише Львівська, але й сусідні Івано-Франківська, Тернопільська та Закарпатська області. Спеціальний кореспондент телеканалу ZIK тепер працює і в Києві», - зауважив він.

 

Досі на телеканалі ZIK транслювався лише вечірній випуск новин о 21:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16086
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
4468 дн. тому
Невдалий час для випуску новин - вже і не ранок, ще і не обід, ранкові сюжети точно на 12 год. готовими не будуть, тому в ефірі буде дайджест вечірніх новин, а кому вони потрібні о 12.00 наступного дня? Тим паче, що прокол у програмуванні ще у тому, що буквально впритик на цьому ж каналі о б 11.45 йдуть новини "Вісник" Львівської ОДТРК, а ЗІК починає мовлення у Львові на 12 ТВК якраз о 12.00 - два випуски новин підряд - явно не на користь новин ЗІКу. Залишається лише кабель і супутник, але хто дивитиметься новини минулого дня о такій порі?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду