detector.media
31.01.2012 11:37
ZIK запускає денний випуск новин

З 1 лютого на телеканалі ZIK стартує денний випуск новин «Огляд дня», котрий виходитиме в ефір по буднях о 12:00. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Структура денного випуску - розвиток топ-теми попереднього дня, найцікавіші події за ніч та ранок, а також анонси подій, котрі відбудуться у перерві між денним та головним вечірнім випуском о 21:00.

 

«Новини будуть не студійними, а динамічною добіркою сюжетів загальною тривалістю до 20 хвилин. Звичайно, після головних новин ітимуть економіка та спорт, а також курси валют і прогноз погоди», - зазначила головний редактор телеканалу ZIK Ірина Сандуляк.

 

 

За словами генерального продюсера телеканалу ZIK Дмитра Добродомова, телеканал розширює не лише час інформаційного мовлення, але й географію: «Раніше журналісти програми новин показували здебільшого події у Львові, але кілька місяців тому ZIK розпочав висвітлювати й актуальні події зі всієї Західної України. Зараз і в програмі новин "Огляд дня", і в підсумковому "Погляді на тиждень" - не лише Львівська, але й сусідні Івано-Франківська, Тернопільська та Закарпатська області. Спеціальний кореспондент телеканалу ZIK тепер працює і в Києві», - зауважив він.

 

Досі на телеканалі ZIK транслювався лише вечірній випуск новин о 21:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY