ZIK запускає дві програми – новинно-гумористичну і політичну

7 Вересня 2011
10912
7 Вересня 2011
12:02

ZIK запускає дві програми – новинно-гумористичну і політичну

10912
ZIK запускає дві програми – новинно-гумористичну і політичну

На львівському телеканалі  ZIK з'явилася програма «Чвертка з паном Марциняком. 250 секунд для душі». Вона розповідатиме з гумором про найбільш значущі події дня. Ведучий програми - Богдан Волошин (якого більше знають як львівського вуличного філософа пана Марциняка). Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

«Пан Марциняк знову повертається до своїх симпатиків, щоб розважити у важку хвилю, поділитись свіжими жартами, з гумором прокоментувати новини. Бо пан Марциняк, як і кожен правдивий галичанин, "має до всього діло"», - каже  про «Чвертку» Богдан Волошин.

 

Крім того за місяць на телеканалі ZIK стартує політичний спецпроект «Люстрація». «Ця програма продиктована часом, адже попереду на країну чекають нові, ще більш жорсткіші та, на жаль, ще більш брехливі вибори. Політики, котрі неодноразово зраджували своїх виборців, знову стануть у чергу за парламентським квитком. Є переконання, що країна нарешті має знати своїх "героїв", як то кажуть, в обличчя. А люди - навчитися робити висновки. І повірте, що індульгенції не буде жодній політичній силі - ні лівим, ні правим. Усе прозоро та об'єктивно», - зазначив генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10912
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду