На телеканалі ZIK cтартує ток-шоу «Чому не так?»

20 Січня 2012
8777
20 Січня 2012
12:08

На телеканалі ZIK cтартує ток-шоу «Чому не так?»

8777
На телеканалі ZIK cтартує ток-шоу «Чому не так?»

21 січня на телеканалі ZIK стартує прямоефірне суспільно-політичне ток-шоу «Чому не так?». Ведучою програми стане Оксана Колодрубець. Програма виходитиме в ефір щосуботи о 21:30.

 

Оксана Колодрубець протягом п'яти років була ведучою ток-шоу «Чому так?» на Львівській ОДТРК, котре відтепер транслюватиметься на телеканалі ZIK не лише під оновленою назвою, але й з оновленим форматом та з нової студії.

 

«Вважаю, для професійного вдосконалення варто змінювати формати й середовище журналістської діяльності кожні п'ять-шість років. В одній з програм "Чому так?" представник Нацради з питань телебачення й радіомовлення Петро Цеголко заявив, що впродовж 2011 року у західному регіоні з'явилось нове явище - телеканал ZIK. Це змусило мене задуматись, адже цей телеканал справді привертає увагу глядачів», - сказала Оксана Колодрубець. - Переконана, що саме на цьому каналі моя програма у 2012 році зможе залишитися чесною із глядачами».

 

За словами Дмитра Добродомова, проект Оксани Колодрубець доповнить лінійку програм у форматі ток-шоу на телеканалі ZIK. «Мені приємно, що відтепер цю програму бачитимуть глядачі телеканалу ZIK. Варто зазначити, що дещо оновлений формат не змінить головного принципу цього проекту - актуальність тем та максимальна відкритість, котра тепер ще більше закріплена професійними традиціями телеканалу ZIK - показувати життя таким, яке воно є. Переконаний, що глядач високо оцінить роботу Оксани та її команди», - зауважив генеральний директор.

 

Оксана Колодрубець - лауреат журналістської премії ім. Володимира Здоровеги «Сучасність», увійшла до трійки найвпливовіших журналістів Львівщини за версією «ТОП-100» у 2010 році. До приходу на Львівське телебачення працювала власним кореспондентом «Радіо Ера», була автором та ведучою програми «Насамперед», шеф-редактором ТРК STV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8777
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ахах
4490 дн. тому
ця Оксана - приклад того якою не повинна бути телеведуча. Там жахливо все - одяг, зачіска, фейс, манера поведінки в кадрі (це непросто передати словами), дурні питання, тупі підводки, абсолютна відсутність імпровізації і ще й серйозні проблеми з психікою (на повному серйозі)! Нащо ЗІКу цей гємор? Капєц! Краще б залишалась на ОДТРК - це її рівень. А програма - це суцільна заказуха. Який місцевий політик проплатить, такий і сидить в студії. Тілько от грошики засідались не в ОДТРК, а в певних кишенях. Айайай! Несоромно?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду