Ірина Сандуляк стала головним редактором каналу ZIK

22 Серпня 2011
18877
22 Серпня 2011
19:00

Ірина Сандуляк стала головним редактором каналу ZIK

18877
І вестиме підсумкову інформаційно-аналітичну програму «Погляд на тиждень»
Ірина Сандуляк стала головним редактором каналу ZIK

Головним редактором телеканалу ZIK призначена Ірина Сандуляк, яка раніше очолювала радіо «FM Галичина», а до цього була шеф-редактором телеканалу новин «24». Про це повідомляє прес-служба ZIK.

 

Раніше «Детектор медіа» вже писала, що Ірина Сандуляк залишила радіо «FM Галичина» та перейшла працювати на ZIK.

 

За словами генерального продюсера телеканалу ZIK Дмитра Добродомова, Ірина Сандуляк не лише працюватиме на посаді головного редактора телеканалу, але й вестиме підсумкову інформаційно-аналітичну програму «Погляд на тиждень», що виходить у неділю.

 

Пані Сандуляк зауважує, що мала бажання повернутися з радіо на телебачення, а ZIK, на її думку, відрізняється з-поміж інших львівських мовників тим, що не боїться експериментувати в ефірі.

 

«Ідей на вересень назбиралося стільки, що ефірного часу не вистарчає. Тому ми запустили у роботу кілька найцікавіших проектів, які стартують уже на початку вересня. Інші з'являтимуться на ваших екранах з часом. Трохи видозмінимо вечірній інформаційний блок о 21:00 та підсумкову інформаційно-аналітичну програму "Погляд на тиждень"», - повідомила вона.

 

Дмитро Добродомов додав, що у вересні-жовтні на каналі ZIK заплановано вихід трьох нових авторських проектів.

 

Довідка:

Ірина Сандуляк-Білоус, 35 років, закінчила факультет журналістики ЛНУ ім. І. Франка. Працювала репортером та керівником служби інформації «Радіо Люкс» (Львів), журналістом, випусковим редактором та ведучою теленовин «Наш репортер» (ТРК «Люкс», Львів), власкором телеканалу К1, шеф-редактором телеканалу новин «24», директором радіо «FM Галичина». Зараз - головний редактор телеканалу ZIK. Одружена, виховує двох доньок і сина.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18877
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гостя
4619 дн. тому
Ірині і каналу - вітання. Вона справжній професіонал і чудова людина.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду