Телеканал ZIK запускає лінійку спеціалізованих програм

16 Березня 2012
8369
16 Березня 2012
18:15

Телеканал ZIK запускає лінійку спеціалізованих програм

8369
Про моду, здоров’я, лісовий сектор, ремонт і власний бізнес
Телеканал ZIK запускає лінійку спеціалізованих програм

Телеканал ZIK запускає нові проекти під назвою «Дрес-код», «Здоров будь!» і «Лісовий сектор». Вони доповнять лінійку спеціалізованих програм, яка представлена свіжими проектами «Власний бізнес» і «БудЕксперт». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма «Дрес-код» стартує на телеканалі ZIK найближчої неділі, 18 березня. проект розповідатиме про стиль і моду. «Програма "Дрес-код" - особистий стиліст глядача», - каже її автор Мар'яна Василик. Мета проекту - розповісти про те, як слід обирати вбрання для різних заходів: балу, театру, зустрічі тощо. Найближча програма буде присвячена Lviv Fashion Week, який відбудеться наприкінці березня.

 

Проект «БудЕксперт» розповідає про будівництво і ремонт. У прес-службі наголошують, що автори відмовилися від формату, коли ремонт зображають у далекому від реальності, ідилістичному стилі. «Приваблива картинка з телеекрану спонукає українського господаря вимкнути телевізор і піти ремонтувати кран на кухні. Ремонт на телебаченні - це перевтілення, яке відбувається через помах чарівної палички. При цьому затрати коштів, зусилля і часу залишаються за дужками», - каже автор програми Тетяна Гембач.

 

«Власний бізнес» описує особливості ведення підприємництва в Україні. Автори розповідають, як започаткувати бізнес і втриматися на ринку. Кожна програма має свою тему: книговидавництво, бізнес на кав'ярнях, пекарнях тощо. «Теми програми висвітлюється на основі досвіду конкретної людини, підприємця, який добре розуміє всі підводні течії, можливості та загрози галузі», - розповідає автор проекту Василь Масюк.

 

«Лісовий сектор» - програма про ліси, їхнє значення для людини та господарства країни. Кожна програма матиме вузьку спрямованість: лісозаготівля, мисливство, проблема браконьєрства. Прем'єра відбудеться сьогодні, 16 березня.

 

«Здоров будь!» - це «телевізійний медичний центр». Автор проекту Тетяна Козирєва, котра вже 15 років працює в галузі медичної журналістики, дасть глядачам корисні поради, розповість, як вести здоровий спосіб життя, продемонструє думку компетентних фахівців.

 

«Частина програм виготовляється телеканалом ZIK у співпраці з друкованими виданнями: "Власний бізнес" - у співпраці з однойменним журналом, "Лісовий сектор" - разом із газетою "Лісовик України", "БудЕксперт" - у кооперації з однойменною газетою, - розповідає генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов. - Ми також змінюємо формат прогнозу погоди - у програмі з'явиться ведуча на фоні оригінального графічного оформлення - та оновлюємо дитячу програму "Вечірня казка"».

 

У прес-службі підкреслюють, що нові програми дотримуються основної спрямованості каналу - бути близькими до щоденних турбот, із якими стикаються люди, і надавати практичну та корисну інформацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8369
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду