НТВ покаже власний фільм про Тимошенко 28 січня

27 Січня 2012
8852
27 Січня 2012
18:14

НТВ покаже власний фільм про Тимошенко 28 січня

8852
НТВ покаже власний фільм про Тимошенко 28 січня

Російський телеканал НТВ зняв фільм про Юлію Тимошенко, презентація якого відбудеться на каналі 28 січня. Про факт існування фільму повідомила кума Юлії Тимошенко Наталя Ветвицька, яка сама була учасником процесу зйомок, пише ТСН.

 

«Кілька днів мені хтось дзвонив з московського номера, а коли взяла трубку, виявилося, що дзвонять з НТВ. Вони повідомили мені, що 28 січня о 19.00 відбудеться прем'єра», - розповіла кума Тимошенко і екс-дружина її правої руки Дмитра Ветвицького.

 

За її словами, документальне кіно знімали цілий рік, а знімальна група приїжджала до неї додому і три години знімала у неї в квартирі, розпитуючи про життя екс-прем'єра.

 

«Питали, як хрестили мого сина Юля і її чоловік, яка Юлія Володимирівна в житті, які стосунки у неї з чоловіком, як з людьми розмовляє, а чи правда, що вона стільки бігає вранці, а що вона їсть і так далі», - розповіла Ветвицька.

 

Крім неї у фільмі покажуть дочку екс-прем'єрки Євгенію та багатьох інших.

 

За інформацією сайту НТВ, фільм про Юлію Тимошенко вийде під назвою «Железная Юля» в програмі «Русские сенсации» о 21.00 за московським часом.

 

Нагадаємо, російський телеканал НТВ уже знімав документальні фільми про відомих політиків, наприклад, «Єльцин. Три дні в серпні». Також канал показував стрічки, які гостро критикують колишнього мера Москви Юрія Лужкова і його дружину Олену Батурину : «Справа в кепці» і «Люба, Олено Миколаївно». Ще раніше телеканал показав серію фільмів «Хрещений батько» про діяльність президента Білорусії Олександра Лукашенко.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8852
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tasha81
4507 дн. тому
Еще в фильме поразл дедушка - бывший босс Тимошенко - с ее первой работы -"она жила в такой непросветной нищете и тут представьте себе миллионы - 1, 10, 100 200 - когда говорил 200 у мужика от "восторга и зависти" одновременно глаза прям выскакивали - жесть - столько подлых и зависливых людей вокруг,которых ум давно покинул и осталась только всепожирающая зависть ко всем и ко всему= ужасно на самом -то деле
Tasha81
4507 дн. тому
Сеогдня просмотрела этот фильм, блин просто поражает, если это все что заказные СМИ смогли отоснять плохого о Тимошенко - то Тимошенко видимо просво святой человек. Ну в 3 года отец ушел, девочка жила в экстремально нищей семье, где у нее и выработался жесткий характер - наверное, это очень нелегко для ребенка воспринимать - что ты - самая нищая в классе, что у всех отец есть - а у тебя нету, и при этом иметь столько силы духа и воли, чтобы учиться "наотлично", поступить в университет, не смотря на жесткий характер - который так не любит мужской пол и нищету ( в наше время такая невеста смогла найти бы только алкоголика) нашла настоящего мужчину, который был рядом всю жизнь, построила и отстояла свой бизнес, смогла прийти в политику и при этом остаться человечной со всеми признаками сверхестественного мужества и человеческих чувств - да - действительно невероятная женщина. Не удивительно,что у нее так много завистников - ведь пройти такой путь в нашей стране могут лишь единицы - в то время, как путь Януковича - ворователя шапок смог пройти бы каждый. Жаль, но в нашей стране очень много еще осталось тупых людей - в основном в деревнях и поселках - которым нужна жертва. По сути Янукович выиграл выборы благодаря фото в дешевом костюме Адидас и с тупой мордой - в котором очень многие увидели себя.Тимошенко было стыдно опускать себе до этого уровня - и в этом была ее ошибка - наши люди не умеют думать. Ей надо было играть похожую на большинство - бедную, нищую, нещастную - вот если бы Тимошенко как клоун Ляшко пришла в раду в костюме Адидас с рынка- она бы стала кумиром всех сел - недооценила она "одежки на себе".Стыдно за нашу нацию, а Тимошенко - респект - весь мир ею восхищается. В фильме явно преувеличили бизнес способности Тимошенко - в бизнесе она была только 13 лет и уже почти 20 лет в политике.
D.M.
4508 дн. тому
Посмотрел сегодня. Разочарован очень. Под громким заголовком и некогда громким брендом - среднего уровня передачка. Затянутая. С минимум отснятіх интервью, которіе приходится по фразу "растаскивать" по телу программы, чтобы хоть как-то оживить повествование. Большую часть интервью Юли содрали из её предвыборного фильма. Синхроны Жени Тимошенко - содраны из "Анализа крови" "Нового канала", там в каждом кадре Витер стоит. В общем - хал-ту-ра. Не заказуха. Не программа "за" или "против", как многие тут подозревали. А просто очень средненько сляпанная однодневка.
Андрій
4509 дн. тому
Подяка Росії за "Газові угоди" У Москві ніколи не випивали так, як у ті січневі дні ", коли був укладений 10-річний контракт, підписаний Путіним і Тимошенко. "Обмивали вони при цьому не стільки вигідну угоду, скільки неминучі і дуже серйозні геополітичні поступки з боку Києва". Газові угоди Тимошенко – хронологія злочинів та національної зради http://blogs.pravda.com.ua/authors/kushniruk/4e6f63ff27ded/page_7/
tartus
4509 дн. тому
Абсолютно впевнена- це не заказуха!) Чисті журналісти з оппозиційного кремлю канала НТВ виришили зняти чесний фільм про ЮТ!)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду