Дарка Чепак готувала «Шустер Life. Адреналін», коли була головним редактором

26 Січня 2012
8992
26 Січня 2012
11:39

Дарка Чепак готувала «Шустер Life. Адреналін», коли була головним редактором

8992
Подяка Шустера стала для неї «приємним сюрпризом»
Дарка Чепак готувала «Шустер Life. Адреналін», коли була головним редактором

Прес-секретар глави держави Дарка Чепак брала участь у підготовці формату програми «Шустер Life. Адреналін» ще будучи головним редактором «Савік Шустер студії». Про це вона сказала в коментарі «Детектор медіа», відповідаючи на запитання, у чому полягала її допомога у підготовці програми.

 

«Я брала участь у підготовці формату ще будучи головним редактором студії Савіка Шустера. І я вітаю і студію, і глядачів Першого з цим чудовим і справді потрібним для українського суспільства телепроектом», - сказала пані Чепак.

 

Нагадаємо, що ведучий соціального ток-шоу Савік Шустер в кінці програми подякував Дарці Чепак за допомогу у підготовці програми.

 

«Чесно кажучи, це для мене стало приємним сюрпризом. Принагідно хочу побажати успіху і Савіку, і творчій команді, яка втілює проект», - зауважила прес-секретар Віктора Януковича.

 

Щодо того, чи допомагатимете пані Чепак готувати наступні випуски програми Савіка Шустера, вона зазначила, що «очевидно, як головний редактор - не зможу, адже я змінила місце праці».

 

«Разом з тим, хочу додати, що в межах своїх повноважень та можливостей прес-служба Адміністрації президента допомагає всім представникам ЗМІ, що звертаються за інформацією», - додала вона.

 

Нагадаємо, соціальне ток-шоу «Шустер Life. Адреналін» стартувало 24 січня на Першому національному.

 

В основі ток-шоу - гостросоціальні проблеми, які потребують вирішення, і громадські обговорення реформ, що проводяться в державі. За словами пре-служби виробників проекту, відштовхуючись від реальної життєвої історії, редакція залучає представників законодавчої, виконавчої гілок влади, а також органів місцевого самоврядування, готових запропонувати вирішення проблеми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8992
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду