detector.media
26.01.2012 11:39
Дарка Чепак готувала «Шустер Life. Адреналін», коли була головним редактором
Подяка Шустера стала для неї «приємним сюрпризом»

Прес-секретар глави держави Дарка Чепак брала участь у підготовці формату програми «Шустер Life. Адреналін» ще будучи головним редактором «Савік Шустер студії». Про це вона сказала в коментарі «Детектор медіа», відповідаючи на запитання, у чому полягала її допомога у підготовці програми.

 

«Я брала участь у підготовці формату ще будучи головним редактором студії Савіка Шустера. І я вітаю і студію, і глядачів Першого з цим чудовим і справді потрібним для українського суспільства телепроектом», - сказала пані Чепак.

 

Нагадаємо, що ведучий соціального ток-шоу Савік Шустер в кінці програми подякував Дарці Чепак за допомогу у підготовці програми.

 

«Чесно кажучи, це для мене стало приємним сюрпризом. Принагідно хочу побажати успіху і Савіку, і творчій команді, яка втілює проект», - зауважила прес-секретар Віктора Януковича.

 

Щодо того, чи допомагатимете пані Чепак готувати наступні випуски програми Савіка Шустера, вона зазначила, що «очевидно, як головний редактор - не зможу, адже я змінила місце праці».

 

«Разом з тим, хочу додати, що в межах своїх повноважень та можливостей прес-служба Адміністрації президента допомагає всім представникам ЗМІ, що звертаються за інформацією», - додала вона.

 

Нагадаємо, соціальне ток-шоу «Шустер Life. Адреналін» стартувало 24 січня на Першому національному.

 

В основі ток-шоу - гостросоціальні проблеми, які потребують вирішення, і громадські обговорення реформ, що проводяться в державі. За словами пре-служби виробників проекту, відштовхуючись від реальної життєвої історії, редакція залучає представників законодавчої, виконавчої гілок влади, а також органів місцевого самоврядування, готових запропонувати вирішення проблеми.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY