«Савік Шустер студія» шукає редакторів і репортерів

5 Лютого 2012
10269
5 Лютого 2012
18:08

«Савік Шустер студія» шукає редакторів і репортерів

10269
«Савік Шустер студія» шукає редакторів і репортерів

«Савік Шустер студія» шукає редакторів і репортерів для роботи над соціальним проектом, повідомляє прес-служба компанії.

 

Від претендентів на посаду редактора очікують наявності вищої освіти та понад 5-річного досвіду роботи на аналогічній посаді.  Також серед вимог - креативність.

 

Для тих, хто подає резюме на посаду репортера, вказані вікові обмеження - «від 20-ти до 35-ти років». Бажані вимоги - досвід роботи на телебаченні, креативність.

 

Відбір кандидатів буде проходити в кілька етапів. Для запрошення на співбесіду необхідно відправити за адресою contact@3s.tv резюме та портфоліо (друковані публікації, відеосюжети, сценарії й концепції програм тощо).

 

Нагадаємо, у січні на Першому національному  стартувало соціальне ток-шоу «Шустер Life. Адреналін».

 

«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10269
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
iz pervux ruk
4468 дн. тому
текучка действительно большая-не каждый может жить в командировках и копаться в грязном человеческом белье.выдавая это за раскрытие социальных проблем. а в итоге-пиар властей и словесный поток.
Pet
4468 дн. тому
Шукають щоб за місяць звільнити:))) Дурня
ха!
4468 дн. тому
В грудні шукали, в жовтні шукали... Не вже така текучка кадрів?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду