detector.media
24.01.2012 14:00
Спецпроект «Сегодня» і The New York Times коштуватиме 20 грн

24 січня видавець газети «Сегодня», ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа»*, та американське видавництво The New York Times презентували спільний проект - глянцевий журнал «Украина и мир 2012. Глобальная повестка», у якому підбиваються підсумки 2011 року та окреслюються світові тенденції нового 2012 року в політиці, геополітиці, економіці, культурі, нових технологіях, спорті тощо.

 

«Украина и мир 2012. Глобальная повестка» вийшов накладом 10 тис. примірників, містить 80 сторінок. Видання поширюватиметься через адресну розсилку, безкоштовні стенди та в точках продажу преси. Орієнтована ціна журналу - 20 грн.

 

Як уточнила заступник генерального директора «Сьогодні Мультімедіа» Ніна Багаєва, у проекті фінансові витрати на себе бере «Сьогодні Мультімедіа», а The New York Times бере участь у якості співавтора журналу.

 

Зазначимо, що видання виходить вже вдруге: 8 лютого 2011 року побачив світ спецпроект «Украина и мир 2011. Глобальная повестка».

 

Turning Points («Глобальная повестка») - це проект, який The New York Times реалізовує уже другий рік поспіль з різними країнами. За словами Джоді Хоппертон, представника The New York Times, у 2011 році спецпроект досяг поширення біля 2 млн копій, загалом у 17 країнах сімома мовами, зокрема в Канаді, Мексиці, Бразилії, Аргентині, Чилі, Об'єднаних Арабських Еміратах, Китаї, Індії, Таїланді, Монголії, Латвії, Німеччині, Україні.

 

«Для нас не важлива країна, а важливий правильний вибір партнера. Не можу сказати, що в світі є якесь місце, яке було б нам нецікавим. Нам пощастило, що ми побудували відносини з "Сегодня"», - пояснює Джоді Хоппертон вибір газети «Сегодня» у якості партнера.

 

Нагадаємо, протягом кількох років у грудні «ИнвестГазета» (видавництво «Економіка») спільно із The Economist випускало прогноз «Світ у ...». Наприкінці 2010 року про співпрацю із The Economist заявляв також «Український тиждень».

 

 

*На прохання згаданої юридичної особи редакція «Детектор медіа» зберігає написання її назви, зафіксоване у документах про юридичну реєстрацію (незважаючи на правила українського правопису).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY