Ігор Пупков і Людмила Добровольська ведуть ранкове шоу на радіо «Голос столиці»

19 Червня 2012
7838
19 Червня 2012
15:16

Ігор Пупков і Людмила Добровольська ведуть ранкове шоу на радіо «Голос столиці»

7838
Інформаційно-розважальна програма «Ранок з Ігорем Пупковим і Людмилою Добровольською» виходить по буднях о 8:00
Ігор Пупков і Людмила Добровольська ведуть ранкове шоу на радіо «Голос столиці»

Екс-ведучі телеканалу «Сіті» Людмила Добровольська та Ігор Пупков із травня працюють на радіостанції «Голос столиці» (радіо «Динамо»). Про це пише «Медіаняня».

 

На радіо вони ведуть проект «Ранок з Ігорем Пупковим і Людмилою Добровольською» з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 11:00. Формат програми - інформаційно-розважальний. У студії ведучі спілкуються з політиками, зірками телебачення та шоу-бізнесу.

 

Ігоря Пупкова на радіо «Голос столиці» запросив колега Дмитро Грузинський, який наразі працює випусковим редактором ранкової інформаційної програми. Згодом сам Ігор Пупков запросив на цей проект Людмилу Добровольську

 

«Пропозиція здалося мені дуже цікавою, оскільки це не забавка, а інформація - те, в чому я працював і добре розбираюся. І потім, я ж ніколи на радіо не працював - бував тільки в якості гостя в часи роботи на каналі "Інтер". І не знав, як все це виглядає зсередини, як відбувається. Зрозуміло, що на телебаченні ти працюєш у кадрі - це картинка, зовсім інша подача. А тут - тільки ти і мікрофон ..., - розповів Ігор Пупков. - У Люди, до речі, була приблизно та ж ситуація: коли я запропонував їй спробувати себе, вона дуже невпевнено сказала "так", тому що для неї все це теж нове. І спочатку нам обом було непросто. Але зараз ми вийшли на точний графік, працюємо у своєму слоті - з 8 до 11 ранку, робимо тригодинну інформаційну програму, де в режимі нон-стоп спілкуємося з гостями, подаємо новини,тощо».

 

Ігор Пупков до пропозиції працювати на радіо був на бізнес-каналі ведучим комерційного проекту, присвяченого «Форексу», та співпрацював з оператором лотерей МСЛ. За його словами, він брав участь у кастингах різних телеканалів, однак відповіді не дочекався. Ведучому пропонували робити програму про транспорт на одному з невеликих каналів, однак він себе у цій ролі не бачить. Хоча при цьому Ігор Пупков додає, що «сумує за теликом».

 

Нагадаємо, у січні 2012 року група компаній «1+1» оголосила про намір перезапустити телеканал «Сіті». Внаслідок цього відмовилась від власного виробництва та скоротила понад 50% штатних співробітників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7838
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналист
4257 дн. тому
наше тв докатилось до ручки - на каналах полчища клоунов и бездарей, а эти блестящие ребята полгода не востребованы в больших информационных проектах
ну ОЧЕНЬ вольный пересказ
4334 дн. тому
разве Медианяня хоть раз употребила слово "развлекательное"? Вроде как черным по белому написано "информационное" Пупков, цитата : "предложение показалось мне очень интересным, поскольку это не развлекаловка, а информация". Эдак вы скоро документальные фильмы станете художественными называть
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду