«Відео інтернешнл Україна» продаватиме 12 каналів

27 Грудня 2011
7609
27 Грудня 2011
12:07

«Відео інтернешнл Україна» продаватиме 12 каналів

7609
«Відео інтернешнл Україна» продаватиме 12 каналів

Сейлз-хаус «Відео інтернешнл Україна» 2012 року продаватиме рекламу на 12 телеканалах. Про це «Детектор медіа» повідомив директор компанії Валерій Маштаков.

 

Клієнтами сейлз-хаусу стали або залишились TBі, 24, Discovery, Disney, Maxxi-TV, «Малятко-ТБ» і «Гумор-ТБ», O-TV, Music Box, News One, UBR, «Еко-ТВ».

 

Сукупно, за словами Валерія Маштакова, вони мають частку телеперегляду 3,4% за аудиторією 14-49, вибірка «50 тис.+».

 

Нагадаємо, Disney Channel вийшов в Україну з місцевою сіткою мовлення наприкінці 2010 року. 2011 року канал почав тестовий продаж реклами.

 

«Еко-ТВ» - кабельно-супутниковий канал. Власники, за даними Нацради, - Катерина Леонова та Ігор Георгій.

 

У групи Maxximum, до якої входить канал Maxxi-TV, є власний сейлз-хаус - Maxximum Adv. У зв'язку з несприятливими для невеликих сейлз-хаусів ринковими умовами група вирішила переорієнтувати компанію на спонсорство.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду