«Відео Інтернешнл» продаватиме рекламний час каналів Discovery в Україні

20 Вересня 2010
12724
20 Вересня 2010
15:50

«Відео Інтернешнл» продаватиме рекламний час каналів Discovery в Україні

12724
«Відео Інтернешнл» продаватиме рекламний час каналів Discovery в Україні

Сейлз-хаус телевізійної реклами «Відео Інтернешнл Україна» з листопада почне продавати рекламний час телеканалу «Discovery Channel Україна». Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» наприкінці серпня, офіційно підтвердили у Discovery Networks.

Як зазначається в прес-релізі медіакомпанії, «Discovery Channel Україна» стартує 1 листопада. Канал відрізнятиметься від російської версії сіткою мовлення: її буде адаптовано до київського часу.  «Згідно з результатами дослідження Discovery Brand Dipstick (серпень 2010 р.), Discovery Channel входить до десятки улюблених каналів у третини населення України. Впізнаваність каналу, який мовить у країні з 2000 року, становить 60%. При цьому даний показник включає всіх українських глядачів, а не тільки абонентів платних телеканалів», - повідомляється у релізі.

 

Про відкриття українського офісу компанія поки не повідомляє. За інформацією ТК, таке відкриття заплановано на початок 2011-го року.

 

Нагадаємо, Відео Інтернешнл співпрацює з каналами Discovery в Росії.

 

Рік тому, коли стало відомо про повернення ВІ до України, родину каналів Discovery називали у числі потенційних клієнтів селера.

 

До родини каналів Discovery Communications компанії належать Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery HD. Крім того, компанія пропонує освітні продукти і послуги, а також цифрові медіа-ресурси, включаючи HowStuffWorks.com. У 115 країнах Європи, Африки та Близького Сходу 13 каналів родини Discovery мовлять на 28 мовах для 230 млн. передплатників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12724
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
4972 дн. тому
Красивое слово "напхан" :-)
//
4973 дн. тому
Отлично! Канал, за который мы реально платим деньги, теперь будет напхан рекламой.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду