Jetix в Україні став Disney Channel

10 Серпня 2010
17552
10 Серпня 2010
13:05

Jetix в Україні став Disney Channel

17552
Jetix в Україні став Disney Channel

Із 10 серпня канал, раніше відомий як Jetix, на всій території України став каналом Disney Channel. Відповідно до офіційної інформації від правовласників, протягом найближчих місяців контент каналу буде поступово змінюватися, а офіційний запуск Disney Channel заплановано на жовтень 2010 року. Про це ТК повідомили в піар-відділі компанії «Воля».

 

До програмної сітки мовлення Disney Channel включено анімаційні й художні серіали «Ханна Монтана», «Фінес і Ферб», «Чарівники з Вейверли Плейс», Jonas та інші. Канал покаже і повнометражні художні, анімаційні й телевізійні фільми Disney: «Тачки», «Феї» тощо.

 

Окрім сучасного контенту, глядачі побачать класичну анімацію Disney про Міккі Мауса, ведмедика Вінні та принцес Disney. Спеціальний блок програм розрахований і на найменших глядачів.

 

Як повідомляла ТК, у 2009 році компанія Disney почала ребрендинг телеканалів Jetix у різних країнах. У більшості країн Jetix став каналом Disney XD. Натомість російськомовна версія Jetix була замінена на Disney Channel. The Walt Disney Company належать бренди Playhouse Disney, Disney Channel, Radio Disney, Disney Cinemagic, Toon Disney і Disney XD.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17552
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хаачу в Мааскву
5022 дн. тому
2 bunny ===== До чого тут DaVinci Learning? Те, що транслює Воля (Jetix, Cartoon Network, Nickelodeon) має лише 2 звукових доріжки: англ. і рос. Реклама вся суто російська (не плутати з російськомовною). От і я думаю, прі чьом здєсь нєдострани? 8) ЗІ: "Дисней, насколько я вижу, тоже часть эфира выдает с украинским дубляжем" ===== на якому супутнику Disney Channel чи Disney XD транслюється з українським саундтреком?
bunny
5022 дн. тому
Хаачу в Мааскву // 10.08.2010 13:23:30 тем не менее, локализованная версия Da Vinci Learning сначала появилась для Украины 9на украинском), а не для России. Дисней, насколько я вижу, тоже часть эфира выдает с украинским дубляжем. При чем тут недостраны?
Хаачу в Мааскву
5022 дн. тому
"раніше відомий як Jetix, на всій території України став каналом Disney Channel." ======== Правильно було б так: РОСІЙСЬКА версія каналу Jetix стала каналом "Disney Channel". До чого тут Україна?! "Нєдострани" (з 50 млн. наслелення - sic!) нє імєют нікакоґо моральноґо, да і вообщє, права на свою локалізацію.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду