Гендиректором «Відео Інтернешнл Україна» став Іварс Белте

8 Лютого 2012
8312
8 Лютого 2012
17:04

Гендиректором «Відео Інтернешнл Україна» став Іварс Белте

8312
Гендиректором «Відео Інтернешнл Україна» став Іварс Белте

Замість Валерія Маштакова сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» очолив Іварс Белте, повідомила прес-служба російського ВІ.

 

Валерій Маштаков, який керував компанією до цього, перейшов на позицію радника компанії «ВІ-Проджектс», яка займається розвитком міжнародних бізнесів ВІ.

 

«Я не займатимуся операційним управлінням, але займатимуся питаннями, які допомагатимуть розвивати ВІ. Це абсолютно узгоджена зміна, я не йду, й просто переходжу на іншу позицію», - так пан Маштаков прокоментував кадрові зміни у коментарі «Телекритиці».

 

Раніше Валерій Маштаков керував компаніями ВІ у різних країнах СНД - Україні, Молдові, Казахстані.

 

Новий гендиректор Іварс Белте працює в медіаіндустрії 20 років, повідомляє прес-служба. Був  директором з продажів однієї з найбільших латвійських газет Diena і телеканалу TV3 Латвія, що входить до MTG (Modern Times Group), очолював рекламну асоціацію Латвії. Останні чотири роки керував медіагрупою Baltic Media Alliance (ВМА), що, зокрема, представляє інтереси  Первого канала, НТВ і РЕН-ТВ. Холдинг випускає версії газет «Московский комсомолец»: «МК-Латвия» і «МК-Эстония», має власний сейлз-хаус.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8312
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду