У «Дождя» Роскомнадзор вимагає записи з мітингів 5-6 грудня

7 Грудня 2011
11860
7 Грудня 2011
18:36

У «Дождя» Роскомнадзор вимагає записи з мітингів 5-6 грудня

11860
У «Дождя» Роскомнадзор вимагає записи з мітингів 5-6 грудня

Російський телеканал «Дождь» отримав запит представника Роскомнадзору (Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій у Росії) з вимогою надати для вивчення записи ефіру від 5 та 6 грудня. Інформацію підтвердила генеральний директор і основний власник каналу Наталя Синдєєва, пише сайт газети «Известия».

 

Уточнити, чим саме цікавиться регулятор, керівники каналу не змогли.

 

5 та 6 грудня у російській столиці відбулися масові мітинги опозиції проти результатів виборів до парламенту.

 

Матеріали запитані для «аналізу на відповідність законодавству російської Федерації про масові комунікацій», пояснив помічник керівника органу Михайло Воробйов виданню.

 

За даними джерела газети «Коммерсантъ», предметом інтересу Роскомнадзору стала пряма трансляція мітингів опозиції, організованих громадським рухом «Солідарність». За словами джерела, канал показував усі подробиці мітингу, у тому числі затримання протестувальників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11860
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду