iPad-додаток журналу «Стратегии» стане платним

6 Грудня 2011
6897
6 Грудня 2011
13:49

iPad-додаток журналу «Стратегии» стане платним

6897
iPad-додаток журналу «Стратегии» стане платним

Діловий журнал «Стратегии» створив комерційну версію свого додатку для iPad. Як повідомляє прес-служба Companion Group (медіагрупа, що випускає журнал), додаток «Стратегии+» передбачає можливість придбання окремих випусків журналу в App Store і оформлення річної передплати.

 

Версія з платним доступом з'явилася в App Store 30 листопада. Безкоштовну версію було запущено у травні.

 

«Мы довольны результатами тестового периода работы версии СТРАТЕГИИ для iPad (орфографія оригіналу - ТК). Количество установок нашего приложения в мае-ноябре 2011г. превысило 8100 экземпляров. При этом каждый из читателей познакомился со всеми доступными выпусками издания, а количество прочтенных материалов превысило 62 000 копий. За это время наши целевые пользовали смогли оценить преимущества чтения СТРАТЕГИИ на iPad, которые мы реализовали в trial-версиях: специальная верстка, оригинальные решения в подаче материалов, встроенные мультимедийные функции, а также удобство в навигации по изданию и получении выпуска на свое устройство», - зауважує Альона Мальцева, генеральний директор Companion Group.

 

Ознайомитися з оновленим додатком можна за посиланнями: http://itunes.apple.com/us/app/id466709185?l=ru&ls=1&mt=8, http://www.strategy.com.ua/ipad/.

 

Вартість свіжого випуску журналу складатиме $2,99, зазначили «Детектор медіа» у Companion Group. Передплата на рік (10 випусків) становитиме $19,99. Акційний випуск за жовтень коштує $0,99.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», журнал «Viva!Украина» також зробив доступ до свого iPad-додатку платним. За інформацією видавця, «Едіпрес Україна», комерційна версія мала надійти у продаж  з середини жовтня.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6897
Читайте також
28.09.2011 15:44
Пресс-служба Медиагруппы «Автоцентр»
2 178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду